miercuri, 4 februarie 2009

Cum poti face magneti de bucatarie cu fluturi


Cum poti face magneti cu fluturi??Imediat vei afla ! dar mai intai sa vedem despre ce e vorba: toata lumea adora acei magneti colorati si ciudati atasati de frigider.Sunt perfecti pentru a prinde biletelele care trebuie sa-ti aminteasca de anumite lucruri sau chiar retete,fotografii de familie etc.Odata ce ai invatat cum sa faci un magnet cu fluture ,poti atasa magnetilor si alte lucruri frumoase.Acestea sunt atat de dragute incat toate lumea si-ar dori sa le primeasca cadou si plus de asta vor arata grozav pe frigiderul tau!

Materiale necesare:
-doua sticle goale de plastic
-foarfece
-marker negru
-vopea pentru sticla(aici puteti improviza folosind acuarela la tub)
-sclipici
-magneti rotunzi si mici
-lipici rezistent

Pasul 1
Acesta este un proiect de reciclare care va aduce rezultate minunate.Spala o sticla de 2l.Usuc-o.Taie in jur de 8 cm din varful sticlei.Taie in doua centrul sticlei.Opreste-te cand te apropii cu 3 cm de fundul sticlei.Taie in jurul ei pana obtii o folie de plastic si apoi arunca excesul.

Pasul 2

Taie folia de plastic in doua.Astfel vei face doi fluturasi.Ia un marker negru si deseneaza un fluture pe plastic.Daca nu te pricepi la desenat decupeaza un fluture de undeva si foloseste-l drept model.Odata ce s-a uscat, picteaza-l cu vopselele pentru sticla si foloseste cat mai multe culori.Exact inainte de uscare presara putin sclipici.Daca vrei sa fii cu adevarat creativ incearca sa-i faci antene din sfoara pentru flori si lipeste-le cu un adeziv special.

Pasul 3

Odata uscat,indoaie fluturele pe jumatate pentru a crea un mic sant.Tot ce mai trebuie sa faci este sa lipesti un magnet pe spate dupa care pregateste-te sa-i gasesti fluturelui tau o noua locuinta la tine pe frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu